ČNL Boxu - 11. oblastní kolo Králův Dvůr

23.4. 2016

Pouze víkend před čarodějnicemi - v sobotu 23. 4. 2016 se v Králově Dvoře konalo další, v pořadí již 11. kolo oblastní ligy boxu. Za oddíl FFF Box Rakovník nastoupili dva závodníci. V kategorii Přípravka do 44 kg - Leoš Šilink, a v kategorii Ženy do 57 kg - Hedvika Borešová.

 

Tyto závody byly zvláštní. Nejen počtem přihlášených borců, kterých bylo 117, ale také tím, že se poprvé boxovalo na dva ringy - velký a malý, který měřil pouze 3,5 x 3,5 m. Novou zkušenost s boxováním v malém ringu získal náš borec Leoš Šilink, který nastoupil do 7. zápasu v pořadí proti Ladislavu Čorosovi z domácího oddílu BC Asfalt Králův Dvůr. Leoš si musel poradit s malým a stísněným prostorem. Od první vteřiny se oba kluci pustili do výměn tvrdých úderů a žádný z nich nechtěl ustoupit - možná i proto, že nebylo v tak malém ringu kam. Po třech kolech bitvy vynesl rozhodčí verdikt, který zněl "nerozhodně". Leošovi děkujeme za skvěle zvládnutý zápas a za reprezentaci našeho oddílu a města Rakovník.

LEOŠ lišta

 

Zatímco Leoš boxoval v sedmé dvojici v pořadí, naše boxerka Heda se připravovala na svůj zápas ve velkém ringu, kam nastupovala do osmé dvojice se soupeřkou Danielou Hrčkovou z Qwert Plzeň. Kvůli shazování a úpravě váhy byla Heda víc vyčerpaná a měla méně sil a energie. Zápas ale skvěle odboxovala, zvítězila 3:0 na body a opět jsme mohli v ringu vidět zdviženou ruku naší rebelky.

Heda lišta

 

Oběma borcům děkujeme za skvělé sportovní zážitky a reprezentaci našeho klubu FFF Box Rakovník. Děkujeme také všem fanouškům a spřátelenému klubu SŠB Nové Strašecí za spolupráci a veškerou podporu ;) Těšíme se na další zápasy!

Závěr lišta 11 kolo fff sšb

logo salandatyrsak logo1logo FUNsos2logo keramikaiveba