ČNL Boxu - 9. oblastní kolo Praha

27.2.2016

V sobotu 27.2 2016 se v Praze konalo 9.kolo oblastní ligy boxu. Padl rekord - 126 přihlášených borců a tedy maraton 57 zápasů. 
Za náš oddíl FFF box Rakovník nastupovali Heda Borešová, Jan Kočí a poprvé pod naší vlajkou Leoš Šilink. 
Leoš Šilink nastoupil z týmu jako první. Zápasil v páté dvojici ve váze do 44kg a postavil do ringu po roční pauze. Jeho soupeřem byl Daniel Valchář z oddílu SŠB Nové Strašecí. Oba kluci se znají z letního soustředění na Tyršáku a ze spolupráce našich oddílů. Předvedli opravdu parádní box a v zápase zvítězil strašecký svěřenec, kterému tímto gratulujeme k vítězství. Leošovi chceme poděkovat za bojovnost a dobře odvedenou práci po tak dlouhé pauze. 
Ve 30.zápase nastoupila ke svému 3. utkání ve váze do 57kg Heda Borešová. Její soupeřkou byla Lucie Brůčková s oddílu SK Boxing Praha. Po tříměsíční pauze bez soupeřky nastoupila naše rebelka do zápasu s velkou chutí a od první chvíle nedala soupeřce šanci. Po opakovaném tlaku dlouhými sériemi byla soupeřka dvakrát počítaná a už v prvním kole si Heda připsala výhru technickým KO. Byla to krásná podívaná a je vidět, že tři měsíce tvrdé dřiny dokázala Heda přenést do zápasu. Takže jednička s hvězdičkou. 
Jan Kočí nastupoval ke svému 4. zápasu ve 44. dvojici, ve váze do 64kg. Jeho soupeřem byl Diar Masri z oddílu SK10. Tento zápas Honza odboxoval s předem připravenou a natrénovanou strategií, která byla založenna  na maximální práci nohou. Zkrátka balet! Výhra 2:1 na body.  Byl to úžasný den se skvělými lidmi, krásnou atmosférou a pořádnou dávkou adrenalinu! No prostě o tom to je. 
Děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, kteří nám fandí a drží pěsti. Poděkováni patří také oddílu SŠB Nové Strašecí. Děkuji všem třem borcům, kteří nám umožnili vychutnat skvělou atmosféru mezi šestnácti provazy. 
Díky a už se těšíme na další adrenalinové dny.

9.kolo Praha

 

logo salandatyrsak logo1logo FUNsos2logo keramikaiveba