ČNL Boxu - 13. oblastní kolo Nové Strašecí

21.5.2016

V sobotu 21.5. se konalo v Novém Strašecí předposlední 13.kolo oblastní ligy boxu. Opět to bylo na dva ringy a i přes celkově slabší účast jeli za náš oddíl reprezentovat město Rakovník tři závodníci : Heda Borešova, Jan Kočí a poprvé i nová posila pouze po 4 měsících tréninku Jaroslav Brůček. Náš čtvrtý závodník Leoš Šilink, kvůli nemoci nenastoupil a proto jsme v malém ringu neměli žádné zastoupení.

Ke svému pátému zápasu a jako 5 dvojice ve váze do 57 kg nastoupila Heda Borešova.I přes nemoc a její oslabení chtěla Heda zápasit. Soupeřkou jí byla Dominika Běhálíková z oddílu Chiméra Plzeň.Od začátku se holky pustily do tvrdých výměn.Tak to i pokračovalo všechny 4 kola.Po ukončení rozhodčí zvedl ruku naší závodnici. 
Jan Kočí a jeho šestý výkon mezi šestnácti provazy jako 16 dvojice. Jeho los byl tentokrát dost tvrdý. Byl jim velmi zkušený soupeř 10+ zápasu a nominace na mistrovství republiky Petr Kutálek z pražského oddílu SK10. Honza trochu zaspal první kolo a po vyrovnaném druhém a jeho převaze ve třetím kole, kde to konečně rozjel, zápas končí těsně 2:1 na body. Rozhodčí tak dali vítězství pražskému oddílu.

Lišta 1

 

Premiéru měl náš nový borec Jaroslav Brůček. Nastupoval ke svému prvnímu zápasu jako 20 dvojice ve váze do 75kg a jeho soupeřem byl Petr Jahoda z oddílu Kutil Gym. Začátek Jara zvládl na jedničku, dokonce po několika vteřinách prvního kola se soupeř ocitl na podlaze ringu.Ve druhém kole se soupeř snažil "utavit" Jaru a dlouhými kombinacemi ho dostat pod tlak, což se mu povedlo a po druhém počítání bohužel rozhodčí ukončil zápas.Tak náš závodník prohrává na TKO.

Lišta 2

 

Lišta 3

A největší dík patří lidem co nás nevyměnili za jinou akci nebo hezký počasí a přijeli fandit. Bylo vás opět hodně slyšet a hodně nám pomáháte kupředu!

DĚKUJEME - VÁŠ ODDÍL FFF Box Rakovník!

Více fotek z 13. obklastní ligy ZDE

 

 

logo salandatyrsak logo1logo FUNsos2logo keramikaiveba