ČNL Boxu - 4. oblastní kolo Nové Strašecí

8.11.2015

V neděli 8.11.2015 se v Novém Strašecí konalo 4.kolo oblastní ligy v boxu. Celkem bylo nahlášeno přes 100 boxerů a po losování bylo zveřejněno 42 dvojic. Z našeho oddílu ve váze do 57 kg se mezi šestnácti provazy ke svému druhému zápasu postavila naše rebelka Hedvika Borešová, v pořadí ve 30.dvojici.

Její soupeřka Pavlína Holínková, vedená trenérem Robertem Rosenbergem, měla premiéru. Od 1.kola Heda vyvíjela tlak na soupeřku a byla přesnější. Ve 2. a 3.kole intenzita stoupala, Heda pracovala z obrany z kontr útoku a tlačila dlouhými sériemi soupeřku k provazům. Po gongu ve 3.kole bylo vidět, že holky do toho daly všechno a Heda zaslouženě zvítězila 3:0 na body. Gratulujeme k její prvnímu vítězství! Zaslouží si to za tu dřinu, výdrž a odříkání. Díky Heduš!!

Moc děkujeme všem, kteří si udělali čas a dorazili podpořit náš tým, tolik lidí jsme ani nečekali! Menší zklamání bylo, že z účasti vypadl náš druhý boxer Honza Kočí, kterého trápily zdravotní potíže a do svého třetího utkání nenastoupil. Jeho zápas byl zrušen. Brzké uzdravení přejeme. Zdraví je důležitější.

Ještě jednou za celý tým FFF box Rakovník děkuji všem, kdo stáli za našimi zády u ringu a drželi pěsti, fandili a hnali nás k vítězství! 

ČNL Boxu - 4. oblastní kolo Nové Strašecí  straseci3

ČNL Boxu - 4. oblastní kolo Nové Strašecí  ČNL Boxu - 4. oblastní kolo Nové Strašecí

logo salandatyrsak logo1logo FUNsos2logo keramikaiveba